Attachment-1

Sponsors

Niemand kan zonder steun; ook de JBVA niet.

Steun doordat leden uren willen steken in de vereniging.
Steun omdat je als lid ambassadeur bent van de groep en interesse kweekt bij aspirant leden
Steun van bedrijven, individuen of organisaties die onze bijeenkomsten mede een goede invulling willen en kunnen geven.

De financiële steun van het bedrijfsleven is echter tevens essentieel voor een succesvolle Jonge Bouw en Vastgoed Sociëteit Achterhoek.

Sponsoren kunnen door middel van een financiële bijdrage blijk geven van hun waardering voor dit initiatief en maken het ons mogelijk een goed en gedegen programma te kunnen aanbieden zonder het lidmaatschapsgeld als drempel op te werpen.

Sponsoren mogen één persoon afvaardigen van maximaal 45 jaar om de bijeenkomsten van de vereniging bij te wonen. Tevens krijgen sponsoren een vermelding op de website. Een sponsorschap kost € 350,- per jaar.

Brandpepper

Brandpepper

Merken zoals die van jou, die vinden we vet! We doen dan ook niets liever dan jouw bedrijf, product of dienst online te laten schitteren en vol trots aan de wereld te laten zien. Want als jij excelleert, dan zijn wij blij!

Hoe we dat doen? Precies op de manier die past bij jóuw merk en binnen jouw budget! We hebben de skills in huis om een krachtige website voor je te bouwen, om te zorgen dat je nieuwe klanten jou vinden, om een winstmakende webshop voor je te ontwikkelen en nog heel veel meer. Name it en wij zorgen dat het een succes wordt!

Ook zin om jezelf te laten zien? Neem dan contact met ons op!

Mombarg Beton

Mombarg Beton

Mombarg Beton is producent en leverancier van geprefabriceerde betonnen kelders, putten, elementen als kolommen, balken, wanden, trappen, bordessen, balkons en gallerijplaten. Tevens kan Mombarg BEton complete casco’s voor haar rekening nemen. Mombarg Beton produceert met een team van circa 35 betonspecialisten een breed scala aan betonproducten voor oa aannemers, particulieren, infra en de bouwmaterialenhandel.

Klaassen

Klaassen

De KlaassenGroep beheerst het bouwproces en ondersteunt u naar wens en behoefte op één, verschillende of alle onderdelen van dat proces.