Bestuur

Op dinsdagavond 27 januari 2015 vond in de sfeervolle omgeving van De Rode Leeuw te Terborg de bestuurswissel plaats van de Jonge Bouw en Vastgoed Sociëteit Achterhoek; kortweg JBVA. Na de eerste drie levensjaren van deze actieve vastgoedclub, vond het oprichtende bestuur; Dirk Jan Klaassen (Klaassen Vastgoedontwikkeling), Jeroen Schoot (Van Weeghel, Doppenberg Kamps Notarissen) en Martijn Bruil (Provincie Gelderland), het tijd voor een frisse wind en nieuwe ideeën! Lonneke Battiato (JPR Advocaten), Cecile Takkenkamp (Takkenkamp Voegwerken & Gevelonderhoud) en Jeroen Franken (Ten Hag Makelaars) gaan als nieuw bestuur graag die uitdaging aan!

Tijdens de bijeenkomst werd het oude bestuur als dank voor alle energie en betrokkenheid het erelidmaatschap aangeboden, waarbij aangetekend dient te worden dat Dirk Jan Klaassen, als oud bestuurder, het ERE erelidmaatschap toebedeeld kreeg. Naast de eer van de titel, betekent dit een levenslang ambasadeursschap voor de societeit die hij met veel plezier invulling zal gaan geven :-)!

 

Het nieuwe bestuur staat voor: Afwisseling in bijeenkomsten, enthousiasme in het begeleiden van de vereniging, energie steken in het aantrekken en binden van leden, passie en gezelligheid in de overlap van het vak, de sector en de JBVA!

Commissies

Een vereniging wordt gevormd door leden en het succes creëer je dus ook samen.Een bestuur kan dan ook nooit alleen de vereniging tot een succes maken!Daarom stellen we commissies aan, waar leden op vrijwillige basis aan deelnemen, die meedenken en meewerken aan o.a. het organiseren van activiteiten of het controleren van de financiën.
Voor het organiseren van de bijeenkomsten is de Activiteitencommissie (AC) in het leven geroepen, sinds 1-1-16 bestaande uit Hans Smeenk (DTZ Zadelhoff) Roy Seggelinck (Mombarg Beton) en Berry Evers (BPD).
 

De kascommissie is daarnaast belast met het controleren van de financiën van de vereniging en bestaat sinds 1-1-16 uit Mattijs Grondman (MLG Advies) en Rick van der Pennen (Rabo Bank).

 

Voor de buitenlandtrip wordt jaarlijks een nieuwe commissie aangesteld!